top of page

OVER INKD CLINIC

Mijn naam is Sandhya, ik ben sinds 2012 werkzaam in de beauty industrie.
Nadat ik mijn schoonheidsspecialiste diploma behaalde in 2011 ben ik in 2012 gestart met een eigen beautysalon. Uiteindelijk ben ik in de wereld van cosmetica en permanente make-up gerold en heb ik dit vele jaren met passie mogen uitoefenen.
 

Het viel mij op hoeveel mensen in mijn eigen omgeving eigenlijk last hebben van haaruitval en kaalheid bij zowel mannen als vrouwen, hierdoor ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. Doordat Micro Haar Pigmentatie mooi aansluit op mijn werk als permanente make-up artiest ben ik al gauw verliefd geworden op deze behandeling en ben ik mij hierin gaan specialiseren!
 

Ik kijk al meer dan 10 jaar vanuit een cosmetisch oogpunt naar gezichten en zie in een oogopslag hoe ik jou verder kan helpen om jouw zelfvertrouwen weer terug te winnen door middel van mooi natuurlijk gezette Micro Haar Pigmentatie!
 

Omdat ik zelf een perfectionist ben blijf ik mijzelf ontwikkelen door meerdere cursussen en seminars te volgen over verschillende technieken. Daardoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit Micro Haar Pigmentatie.
 

Ik neem graag de tijd voor ieder persoon totdat ik zeker weet dat jij de deur uitgaat met een goed gevoel en weer een boost aan zelfvertrouwen!

Hecht jij veel waarde aan een persoonlijke warme service en kwaliteit?
Neem dan contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.

Hopelijk tot gauw in de salon!


Sandhya

White Structure
bottom of page